Звездна прогноза: Внимавайте за парите си

Светът ще преживее големи конфликти както в сферата на политическия живот, така и в икономически аспект

Звездна прогноза: Внимавайте за парите си | StandartNews.com

ПРОЛЕТНО РАВНОДЕНСТВИЕ

Звездната конфигурация вещае експанзивност, която води до протести и недоволства като отговор на новите затваряния на държавите. Зад всички искания стоят финансови мотиви. Необходимо е да внимаваме, как нашите пари ще са засегнати, тъй като Сатурн и Уран образуват квадратура, касаеща зоната на зодиакалния знак Телец.

Светът преживява и ще преживее големи конфликти, както в сферата на политическия живот, така и в икономически аспект. Могат да се очакват размирици и военни конфликти. Те ще са насочени към сепариране и укрепване на едноличната власт и различни форми на религиозен фундаментализъм. Ще бъдат облагодетелствани големите корпорации и развитието на нови технологии.

Държавата, посредством банкови и финансови механизми, ще се опита да осъществи контрол, като приема нови закони във време на суматоха. Медиите ще подкрепят институциите като заглушават надигащите се гласове против мерките.

Образованието и туризмът ще се превърнат в символ на протести. Разумните родители ще застанат на мнение, което е в противовес със становището на властите, защото ще търсят нормално образование и психично здраве на децата на България. Студентите ще запалят нов огън от недоволство, за да си осигурят по-добро бъдеще.

Очаква ни промяна на управлението! Ще се търсят нови съюзници и пратньори. Който и да управлява страната след датата 4-ти април 2021 г., ще се натъкне на протести срещу решенията, които се взимат. През месец май ще има проблеми при сформиране на новото правителство. Има тенденции, които благоприятстват въвеждането на електронно правителство. Живеещите в чужбина ще се превърнат в реалната опозиция.

От години съществува тренд за въвеждане на форми, мерки, законопроекти, които подкрепят авторитарно управление. Всички ограничения, на които сме свидетели, са форма на тоталитаризъм.

Европейските ни партньори ще се опитват да блокират всякакви наши инициативи. Съюз и партньорство ще се осъществи, само ако има изгода или облаги за преговарящите. Идеите на западния свят не срещат разбиране сред българите. Управляващите ще са в зависимо и подчинено положение. Евросредствата няма да дадат очаквания резултат. Това статукво може да се промени едва когато нашите политици поставят на масата интересите на България. Само тогава може да се очаква проспериране. По-голямата част от хората ще зависят от социалната помощ на държавата. Много от фирмите ще продължат да работят дистанционно. Здравеопазването ще претърпи промени.

НАЦИЯТА

Хората няма да се чувстват комфортно, защото ще преживеят безпокойства за бъдещето на страната, недоволство, неудачни договори на управляващите, носещи загуби и неуспехи. Българите ще са войнсвено настроени, но с добри намерения. Ще се увеличава градусът на недоволството. Ще има протести. Управляващите ще стигнат до сблъсък с коалицията, която ще формират.

БЛАГОСЪСТОЯНИЕ НА ДЪРЖАВАТА

Ще се защити националната чест и достойнство. Все пак се дават добри изгледи за запазване на мира в района. Бъдещото правителство ще има за задача да се бори с финансови проблеми и кризи. Настоящето управление ще се натъкне на унижения и безчестие. Не предстоят леки времена на приближените кръгове до настоящото правителство.

ПАРЛАМЕНТ

Могат да се очакват остри дискусии в парламента. Депутатите ще изпаднат в комични ситуации, използвайки лични обвинения и обидни думи.

Ще се създадат благоприятни закони, свързани с женското съсловие. Времето е благоприятно за парламента.

Очаква се нарастване на социалната пропаганда, тайни сдружения между членовете на парламента, скандали, нежелателни произшествия. Идеите за социално равенство ще определят дневния ред при изработване на законите.

Дава се промяна в парламентарната конфигурация. Различията в мненията и неяснотата между неговите членове ще бъде ежедневие.

ПАНДЕМИЯ И ПСИХОЗА

Пандемията ще продължи да тревожи ума на българина. Общото здравословно състояние ще бъде неблагоприятно повлияно. Влиянието на пандемията ще окаже повече вредно влияние върху психиката на хората, като ще засегне и парите им. Истината ще излезе след някоя друга година.

АЗАРЕЙ, 2021

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор АЗАРЕЙ
Коментирай