Волен Сидеров се скара с телевизионери пред парламента

Волен Сидеров се скара с телевизионери пред парламента  | StandartNews.com

София. Напрежение пред парламента. След близо 6 часа протести, малка група от недоволните, която беше останала до последно на жълтите павета едва не се спречка с поддръжници на партия "Атака".

Малко по-рано вечерта, по време на обиколката на протестиращите пред партийните централи, се стигна до словесен спор пред сградата на централата на партия "Атака".

Две групи скандираха една срещу друга пред централата на  "Атака". Едната бяха протестиращите - част от протеста, започнал пред Министерски съвет, които преминаха покрай централите на политическите партии, другата са симпатизанти на "Атака". Със скандирания на крайно нецензурни изрази премина протестът пред централата на националистите.

Протестиращите скандираха "боклуци", "Волен к...во", "Еничари", "Турци сте", "От кого ги пазите, п...те" и други. Групите сочеха неприлични жестове едни срещу други, хвърлени бяха няколко бутилки.

Групата симпатизанти на "Атака", които бяха около 30 души, ги изпратиха със скандирания и обиди.

Въпреки напрежението, не се стигна до сблъсъци между двете страни.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отиде пред централата на партията на ул. "Врабча" 1. Сидеров каза, че срещу централата на партията са били хвърляни бутилки от страна на протестиращите. Той заяви, че е лъжа, че е имало провокации пред централата на партията и обвини екипа на Канал 3, че са слуги на Борисов и Цветанов.

След това спорът се премести на жълтите павета пред сградата на парламента.

Лидерът на "Атака" заедно със симпатизантите на партията отидоха пред Народното събрание, където Сидеров също влезе в пререкания с други протестиращи и с екип на Канал 3 като ги обвини, че са водили протеста пред централата на политическата партия "Атака".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай