Обявиха номинациите за "Игра на годината"

Обявиха номинациите за "Игра на годината" | StandartNews.com

На 3 декември в Microsoft Theater в Лос Анджелис ще се проведат наградите "Игра на годината". В понеделник гейм журналистът Джеф Кинли обяви официално кой ще премери сила в тазгодишната битка на титаните. Международно жури, включващо 32 членове от гейм медии от целия свят, поема тежката задача да избере победителите в над 20 категории през една от най-силните години за световната гейм индустрия.

За големия трофей "Игра на годината" битката ще бъде наистина ожесточена. Изненадващо Batman Arkham Knight дори не присъства в списъка. На негово място, за да се почесват всички по главите, се мъдри Super Mario Maker на Nintendo, която ще бъде сигурният загубил. Заслужени номинации получават бруталната Bloodborne на създателите на поредицата Dead Souls, From Software, и лебедовата песен на Хидо Коджима - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Смъртоносната битка обаче ще се води между дългоочаквания Fallout 4 на Bethesda Softworks и шедьовъра The Witcher 3: Wild Hunt на полското студио CD Projekt RED.

Петте студия - създатели на номинираните игри, получават номинации за "Студио на годината". Интересна ще е борбата и в категориите "Най-добър наратив", "Най-добър дизайн", "Най-добър саундтрак" и "Най-добро актьорско изпълнение", където Марк Хамил от "Междузвездни войни" е номиниран за изпълнението си като Жокера от Batman Arkham Knight.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай