Кошмарно. Лекари разкриха за смъртта на Малката Бирма

И има ли реакция от Преслава и Алисия

Кошмарно. Лекари разкриха за смъртта на Малката Бирма | StandartNews.com

Георги Станоев, известен като Малката Бирма, почина внезапно, а новината шокира мнозина. Припомняме, че Бирмата се прочу в светските среди като любовник на фолк певиците Алисия и Преслава.

Новината съобщиха приятели на Станоев в социалните мрежи. 32-годишният мъж бе издирван от Интерпол, след като бе разследван като член на бандата на баща си Евлоги Станоев, обвинена за производство на нелегални цигари.

За любовната авантюра на Преслава и Бирмата е известно, че имаше доста проблеми помежду им, но също и страст. Двамата се разделиха преди няколко години, а малко по-късно фолк звездата се обвърза с настоящия си мъж Павел Лазаров, от когото певицата роди първородната си дъщеря Паола.

Връзката на Преслава и Георги приключи през 2014 година, след като певицата се изнесе от дома му. Не станаха ясни причините за краха на връзката им, но таблоидите пишеха, че причината са били постоянните купони, разхищение и буен нрав на Малката Бирма, пише vbox7.com.

Алисия и Бирмата бяха заедно близо три години, но връзката им изгоря бързо. Една от причините била ревност от страна на Бирмата към Алисия и нейната работа. Миналата година Алисия създаде песента "Прощавам ти", а феновете разчетоха парчето като знак, че е простила на Георги за проблемите, които ѝ е създал.

Двете певици не са коментирали на този етап смъртта на Бирмата, не са реагирали по никакъв начин и в социалните мрежи.

По неофициална информация се твърди, че в последната година Бирмата е бил тежко болен, лекарите така и не успявали да направят правилната диагноза. Неофициално се говори, че е бил и в състояние на деменция, като в последните си месеци бил прикован на легло от парализ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай