Четвъртък,

Удар с бутилка по главата, рецидивист пребива момичета

От: Рачо Рачев -
868
Удар с бутилка по главата, рецидивист пребива момичета
A
A
A

В столичния квартал "Слатина" е регистриран случай на жестока агресия. Мъж нанася побой на две непълнолетни момичета пред погледа на клиенти и персонал в заведение. Собственикът също е бил заплашван многократно, включително и със закани за убийство, предаде БНТ.

Нападенията и агресията са извършени от 25-годишния Георги Георгиев. Мъжът е криминално проявен, многократно е осъждан за кражби и грабежи. Побоят е заснет от видеокамерите.

"На 4 април малтретрира и пребива две момичета, ужасна агресия, удря друго момиче с бутилка в главата, нанася и удари с юмрук. Получавал съм заплахи за убийство от него. Едно от момичетата не подава жалба, защото я е страх да не бъде убита, и друг път я е пребивал и отвличал", заяви пред БНТ собственикът на заведението.

Рецидивистът е задържан и е с повдигнато обвинение за хулиганство. От Районната прокуратура съобщиха за БНТ, че деянието е извършено в условията на опасен рецидив, предстои да му бъде гледана мярката за неотклонение, прокуратурата ще поиска най-тежката - задържане под стража. Ако бъде признат за виновен го грозят до 6 години затвор.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com