Събота,

Служител на ДАНС шокира България! Признанието

От: Редактор -
7140
Служител на ДАНС шокира България! Признанието
A
A
A

Бившият служител на ДАНС и НСБОП разкри, че организираната престъпност в България е откраднала 200 милиарда за 32 години. Той говори по корупционните теми в предаването "Студио Хъ" по "7/8 ТВ".

"България продължава да е на мафията. Всеки говори, че има корупция при обществените поръчки, при евросредствата. Редовият българин - при него е кризата, тъй като не може да си плати сметките. Имахме положителна икономическа картина, но сега вървим надолу. А преобладаващата част от българина е с продънени джобове. Знаем защо са продънени. Защото има едни 15 000 български лица, които за 32 години прибраха 200 милиарда. Това е структурата на организираната престъпност, или казано по друг начин - мафията.

Те са собственици на държавата, другите са статисти. Електоратът може да бъде лъган по патриотична линия, по линия на евроатлантически теми, с клишета: "България", "суверена"... А то от него не зависи нищо, той не получава нищо. Българският народ го използват само да бъде доен", каза той, добавяйки, че думите му са на база на информацията, събирана през годините, когато е бил в службите..

"Трябва да извадим цялата информация в службите, за да могат хората да разберат как за една седмица само един олигарх чрез контрабанда - заобикаляне на акциза за горивата, ощетява българската хазна с 25 милиона лева. Това е още 2009/2010 г.", коментира той.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com