Неделя,

Примката се затяга. Ново обвинение за Семерджиев

От: СТАНДАРТ -
2712
Примката се затяга. Ново обвинение за Семерджиев
A
A
A

Примката около Георги Семерджиев, който надрусан прегази с джипа си две млади жени пред столичния х. "Хемус", се затяга. Той има още едно обвинение - за кражба на гориво.

Районната прокуратура в Самоков изяснява съпричастността на Семерджиев за кражба на гориво от бензиностанция, предава BG On Air.

На 3 юли на бензиностанция в района на 21-ви км на АМ "Тракия" пристигнал лек автомобил с германска регистрация и спрял до колонка за зареждане на гориво. Водачът поискал от служител на търговския обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие шофьорът тръгнал без да заплати сметката.

Незабавно е бил подаден сигнал за кражба на телефон 112. В хода на разследването свидетел е заявил, че водачът на автомобила, напуснал бензиностанцията, е лицето, предизвикало катастрофата с две загинали млади жени на 5 юли в София, след като видял разпространените в медиите снимки, съобщиха от ПРБ.

Проверяват се данни за използване на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно превозно средство, както и данни за неправомерно използване на светлинна уредба със специално предназначение.

Действията по разследването продължават с цел да се установи авторството на деянието. Изискани са записи от камери за видеонаблюдение в района на местопроизшествието. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на свидетели.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com