Нова смразяваща версия за Къро! Разкритията

Бил луд за сигурността си и въоръжен

Нова смразяваща версия за Къро! Разкритията | StandartNews.com

Версиите за знаковото убийство на Красимир Каменов - Къро продължават да валят. 

Митичният крими герой е бил вманиачен по военните стратегии, силно загрижен за сигурността си и подготвен с оръжие. Това разказаха хора от службите, цитирани от „Телеграф“.

Според разследващите покушението в елитното предградие на Кейптаун, Констанция, е било добре планирано. 

Последната информация по случая е, че Къро е разстрелян, докато е пътувал в автомобил заедно с гарда си, приятелката си Гергана Кочанова и домашната им прислужница. 

Колата е засечена на Т-образно кръстовище на улиците „Париж“ и „Евъргрийн“ около 8,20 часа сутринта. Открита е стрелба, след което автомобилът с жертвите се отклонява и забива в портата на частен имот.

Колата с четирите трупа е влязла в двора на къщата. Всички вътре са били убити, нямало е ранени, сочат първоначалните данни.

По-късно други медии лансирахасъвсем друга версия. Според нея ъндърграунд героят не е застрелян в автомобил, а килърите са нахлули с такъв в двора му, като са разбили портата. Самият Къро бил овързан с кабел, а жена му, икономката и бодигардът били с белезници на китките. Смята се, че убийствата са били извършени с оръжие със заглушител, тъй като съседите не чули нищо.

Огледът на местопрестъплението продължи и през целия ден в петък. От полицията в ЮАР дават оскъдна информация. Според съседи нападателите са били банда.

Преглеждат се видеозаписи от камерите в района. Самият Къро бил опасал дома си в камери, които също се преглеждат. Крими героят се подсигурявал доста, бил и добре въоръжен, но въпреки това куршумите го застигат. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай