Мистерията се заплита. Извънредно от СДВР за убийството на Нотариуса

Сигналът за убийството е подаден късно, посочи директорът Любомир Николов

Мистерията се заплита. Извънредно от СДВР за убийството на Нотариуса | StandartNews.com

Източник: bTV

Мартин Божанов-Нотариуса е имал имоти в Гърция. Колко – ще установим коректна цифра. Имаме данни за един, който е с големи мащаби.

Това съобщи Любомир Николов, директор на СДВР.

„Сигналът за убийството е подаден късно. От камерите, заснели убийството, се вижда, че сигналът е подаден около 50 минути по-късно. Съпругата му тогава го е констатирала. Свидетелите не са сигнализирали органите не МВР“, добави той.

„Извършваме действия за събиране на данни във връзка с конкретни предполагаеми извършители, мястото, от което е произведен изстрелът и какво е оръжието“, посочи Николов.

„Установяваме лица от близкия кръг, с които ще работим, за да се ориентираме в житието и битието на лицето, за да изведем по-коректни версии, по които да работим приоритетно“, допълни директорът на СДВР, цитиран от bTV.

Според него е възможно част от лицата, организирали убийството, да са напуснали страната.

„Разполагаме с оперативни данни, че той фиктивно владее доста имоти, но на негово име или на неговите фирми – имотите са единици. За г-жа Божанова разполагаме с данни, че тя е придобила къща извън София. Извършено е претърсване и изземване в имота“, подчерта той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Везувил
преди 2 месеца

Сега вече стана ясно какви хора работят в МВР. Хора , това са изнудвачи и рушветчии...

Откажи