Мистерия около Весо Бургазата.Какво се случи

Никъде не е засечена и колата му Порше Кайен

Мистерия около Весо Бургазата.Какво се случи | StandartNews.com

В 20:30 часа приключи първият ден от издирването на безследно изчезналия бизнесмен от Черноморец Весо Петров-Бургазата, предаде Флагман.

Още преди 12 часа днес полицейските части сформираха група за издирването му в гористата местност около Атия и с.Росен, в която се включиха доброволци и местната ловно-рибарска дружинка.

Изчезването на бизнесмена Весо Бургазата вълнува цяла България.

Появяват се нови загадъчни обстоятелства.

По данни на хора, които са го познавали добре, Бургазата имал навика да гостува често на свой приятел, който имал ранчо в този район.

Известно е също, че притежавал и незаконно оръжие.

Една от версиите, по които работят разследващите е самоубийство. Тя може и да отпадне, тъй като разпитаните дотук свидетели смятат, че това не е човек, който би сложил край на живота си, независимо в колко затруднено положение ще изпадне.

Странното е, че джипът му „Порше Кайен” не е засечен от нито една трафична камера по главния път Бургас-Созопол или пък частна охранителна камера във всички посоки, околовръст къщата му, в непосредствена близост до в.с.”Свети Никола”.

Поради тази причина полицаите се опасяват, че от утре нататък им предстои дълга и тягостна процедура по претърсването на десетки подземни гаражи в района на в.с.”Свети Никола”, пише Флагман.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай