Маскирани подпукаха казината

Прибират с оръжие оборотите на игралните зали

Маскирани подпукаха казината | StandartNews.com

Бургас/Стара Загора. Въоръжени и маскирани обирджии подпукаха казината. От полицията съобщават за два подобни инцидента - единят на морето, а другият в Стара Загора.

Бургазлия си осигури хилядарка за Бъдни вечер и Коледа. Бандитът е нападнал игрална зала "555" в бургаския квартал "Лазур" ден преди празниците. Около 21 часа вечерта той нахлул маскиран в казиното и извадил дълга кама. Насочил я към 21-годишната служителка и й нарадел да му предаде незабавно целия оборот. Изплашената жена отворила веднага касата и му дала целия оборот от 940 лева. Парите обаче явно не се харесали на обирджията и той решил да изпразни джобовете и на единствения клиент в игралната зала. Насочил ножа към 19-годишно момче, което играело на ротативка и поискал портфейла му, в който имало около 50 лева. След като прибрал плячката си, маскираният бандит напуснал на бегом игралната зала. В заведението имало камери, които са заснели обира, но нападателят е бил маскиран и не е заснето лицето му.

Въоръжен мъж е обра пък игрална зала в Стара Загора снощи. Бандитът, който бил с маска на лицето, нахлул в помещението на ул. "Васил Априлов" и насочил пистолет срещу крупието. Принудил го да му предаде събрания оборот от игралните автомати. Според дежурния служител в залата маскираният е прибрал 800 лева, а после духнал в неизвестна посока. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай