Известен боксьор открит мъртъв, подозират убийство

41-годишният Пламен Ангелов издъхнал малко след като се скарал с домоуправителя на входа

Известен боксьор открит мъртъв, подозират убийство | StandartNews.com

Бившият републикански шампион по бокс Пламен Ангелов е открит мъртъв пред дома си в бургаският квартал "Меден рудник", съобщи Флагман.

Между 41-годишният мъж и домоуправителя на входа, в който живее - Мирослав е избухнал конфликт. Това се е случило на днешното общо събрание на етажната собственост. Пламен живеел на втория етаж над домоуправителя си Мирослав, който му вдигнал скандал заради това, че си цепел дървата на терасата. От шума се дразнели кучетата му, които не спирали да лаят.

Двамата си разменили много остри реплики.

Съседи разказаха, че Мирослав преди време работел в силово ведомство, но не успяха да уточнят дали става въпрос за МВР или за Министерството на отбраната. 

Майката на издъхналия Пламен Ангелов твърди, че той бил нападнат от Мирослав и е умрял буквално на прага на апартамента ѝ. Засега обаче няма други свидетели, които да потвърдят тази версия.

"С очите си видях как Мирослав удря сина ми. Той го нападна без причина пред входа и започна да го налага. Попитах го: „Защо биеш детето ми?!“, а той не спря, продължаваше“, разказа жената пред "Флагман".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай