Биха и обраха чужденци в стриптийз барове в Слънчев бряг

Биха и обраха чужденци в стриптийз барове в Слънчев бряг | StandartNews.com

Англичани се разделиха с 2000 паунда след разговор със стриптизьорка

Бургас. Шестима чужденци са били набити и обрани в стриптийз барове за една нощ в Слънчев бряг. Летовниците си навлекли неприятности, само защото дръзнали да посетят заведенията в нетрезво състояние.

Първите изгорели по схемата са четирима англичани на възраст между 20 и 22 години. Те се забавлявали в еротичния бар "Оксижен", а след като решили да си ходят, били спрени от охраната. Гардовете им съобщили, че дължат 2000 британски паунда, защото говорели със стриптизьорките. След кратка разправия, при която чужденците се опитвали да обяснят, че момичетата сами са дошли на масата им, гардовете ги ступали. След това насила им измъкнали 2000 британски паунда.

Обраните и набити британци се оплакали на следващия ден в полицията. Те признали, че не помнят почти нищо, защото били много пияни. От полицията съобщиха, че са задържани 40-годишен софиянец и 25-годишен мъж от Банско, които работели без трудови договори в бар "Оксижен" и които се представяли за близки приятели на управителя. В същия еротичен бар само преди седмица други двама туристи бяха пребити и ограбени.

В друг стриптийз клуб с името "Парти тайм" пък е бил обран 18-годишен бразилец. Охраната го принудила да плати с кредитна карта 240 лева за напитки, които той твърди, че не е поръчвал.

Последният ужилен в заведенията с разголени танцьорки е 18-годишен норвежец. Той се простил с 500 лева, след като охранител му заявил, че дължи парите, без да обяснява защо, измъкнал насила дебитната му карта и изтеглил сумата. Туристът обаче не помни в кой стриптийз клуб е бил измамен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай