И ВМА се задъха. Търси доброволци

Имаме нужда от вашата подкрепа, обяви болницата

И ВМА се задъха. Търси доброволци | StandartNews.com

И ВМА се задъха и има нужда от помощта на доброволци. Военномедицинска академия (ВМА) отправи апел да подкрепят екипите й в битката с COVID-19 към всички студенти от последните курсове по медицина, здравни грижи, специализанти и граждани с немедицинско образование.

ВИЖ ОЩЕ: Балтов: Затегнете мерките. В "Пирогов" е страшно

„Пандемията влезе в нов етап от своето развитие. Вече 8 месеца лекари, сестри и медицински работници на първа линия денонощно се борят със заразата. В началото на извънредната ситуация в България десетки доброволци подкрепиха екипите на ВМА – жест, с който останаха завинаги в сърцата ни. ПРИЯТЕЛИ, предвид развоя на ситуацията, ОТНОВО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОДКРЕПА.

ВИЖ ОЩЕ: ВМА откри нов симптом. Предсказва тежък К-19

Затова се обръщаме към всички студенти по медицина (от последните курсове на обучение), студентите по здравни грижи (медицински сестри), специализанти, лекари и медицински сестри или доброволци ( които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност), които имат желание и възможност да се включат активно и да подкрепят екипите на ВМА. Всеки, който желае да се включи, може да го заяви на е-mail: [email protected], като остави своите имена, курс на обучение или професия, телефон и електронна поща за обратна връзка”, призовават от лечебното заведение.

ВИЖ ОЩЕ: Древен ръкопис описва Ковид. Дава лекарство

За всички доброволци са осигурени необходимите лични предпазни средства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай