Петък,

И ВМА се задъха. Търси доброволци

От: СТАНДАРТ -
245
И ВМА се задъха. Търси доброволци
A
A
A

И ВМА се задъха и има нужда от помощта на доброволци. Военномедицинска академия (ВМА) отправи апел да подкрепят екипите й в битката с COVID-19 към всички студенти от последните курсове по медицина, здравни грижи, специализанти и граждани с немедицинско образование.

ВИЖ ОЩЕ: Балтов: Затегнете мерките. В "Пирогов" е страшно

„Пандемията влезе в нов етап от своето развитие. Вече 8 месеца лекари, сестри и медицински работници на първа линия денонощно се борят със заразата. В началото на извънредната ситуация в България десетки доброволци подкрепиха екипите на ВМА – жест, с който останаха завинаги в сърцата ни. ПРИЯТЕЛИ, предвид развоя на ситуацията, ОТНОВО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОДКРЕПА.

ВИЖ ОЩЕ: ВМА откри нов симптом. Предсказва тежък К-19

Затова се обръщаме към всички студенти по медицина (от последните курсове на обучение), студентите по здравни грижи (медицински сестри), специализанти, лекари и медицински сестри или доброволци ( които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност), които имат желание и възможност да се включат активно и да подкрепят екипите на ВМА. Всеки, който желае да се включи, може да го заяви на е-mail: dobrovolecvma@gmail.com, като остави своите имена, курс на обучение или професия, телефон и електронна поща за обратна връзка”, призовават от лечебното заведение.

ВИЖ ОЩЕ: Древен ръкопис описва Ковид. Дава лекарство

За всички доброволци са осигурени необходимите лични предпазни средства.


Всички новини от категория Заразата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички