Twitter вече позволява на фирмите да казват къде да ги намерите

Location Spotlight помага на клиентите

Twitter вече позволява на фирмите да казват къде да ги намерите | StandartNews.com

Twitter има нова функция, полезна за физическите фирми, която може да постави важна информация в горната част на техните профили в Twitter. Новата функция Location Spotlight, която стартира вчерa, позволява на фирмите да добавят информация като работно време и адрес на магазина, Google Map с упътвания и опция за бързо докосване, за да се свържете с бизнес по телефона или директни съобщения в Twitter.

Location Spotlight помага на клиентите, например да решат дали има достатъчно време да изминат три пресечки за кафе, преди магазинът да затвори. Въпреки че може да е по-бързо да търсите бизнес директно в приложение за карти, пандемията показа, че понякога информацията може да не е правилна или актуална.

Location Spotlight е достъпен по целия свят за фирми с професионални акаунти в Twitter. Всичко това е част от по-широк набор от функции, насочен към бизнеса, върху който работи Twitter, включително новия модул за магазини , който позволява на някои марки да продават артикули в Twitter, абонаменти за бюлетин на Revue, интеграция на магазин Shopify и предавания на живо в стил QVC .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай