Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24

Четири причини да купите смартфон от серията Samsung Galaxy S24 от Yettel

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 | StandartNews.com

В началото на всяка година Galaxy S серията на Samsung е една от първите сред големите технологични марки, които поставят стандартите за останалата част от конкуренцията. За да сме полезни в избора на премиум телефон, ще дадем три параметъра, в които Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ и S24 Ultra изпъкват.

Стилен дизайн и висококачествени материали

Това са си две отлични причини сами по себе си, но ги обединихме, защото са пряко свързани една с друга. Дизайнът е изискан, непреходен, изглеждащ на място във всяка бизнес среща и гала вечеря. Зад целия този стил се крият премиум материали, като титанови рамки, закалено стъкло Gorilla Glass Armor за Galaxy S24 Ultra и Gorilla Glass Victus 2 за Galaxy S24/24+.

Това е и „най-зеленото“ поколение на Galaxy S серията досега, като батерията е изработена от поне 50% рециклиран кобалт, за говорителите са използвани поне 40% рециклирана стомана, а кутията е направена от 100% рециклирана хартия.

Повече RAM и иновативни AI функции

До миналата година само най-премиум модела, а именно Samsung Galaxy S23 Ultra, разполагаше с 12 GB RAM. Добрата новина е, че вече и Galaxy S24+ също има версия с 12 GB RAM. Повече оперативна памет означава по-бързо справяне, дори едновременно, с всички задачи, които имате за устройството.

Източник визия - Samsung

Това, което отличава Galaxy S24 серията, е използването на богат пакет от функции, задвижвани от изкуствен интелект в съвсем ежедневни ситуации, познат вече като Galaxy AI. Превеждане в реално време на различен език на телефонни разговори и чатове, търсене на обекти в снимки и видеа с ограждане, умно оформление на бележки и автоматично редактиране на снимки с изкуствен интелект са само част от всички нови функции, които предлагат тези смартфони.

По-ярък дисплей и по-добра камера

Dynamic LTPO AMOLED 2X дисплеят е по-ярък от всякога със своите 2600 нита, а технологията Vision Booster допълнително подобрява контраста и цветовете. Стъклото Gorilla Glass Armor редуцира отраженията, така че дори в най-слънчевите дни, спокойно може да използвате телефона с максимално ясна картина.

Източник визия - Samsung

Уловените от камерата пиксели вече са 1,6 пъти по-големи, което подобрява детайла в снимките, дори когато използвате десеткратното приближаване. Телеобективът е по-широк и вече оптично стабилизиран (OIS), което подобрява както кадрите направени в движение, така и тези заснети в по-тъмна среда.

Страхотната поддръжка от Смартфон Вселената на Yettel

Благодарение на пакета от услуги Смартфон Вселена, закупуването на премиум смартфони като някой модел от серията Samsung Galaxy S24, може да получи не по-малко премиум поддръжка. Пакетът обединява всички основни етапи, важни за дългия живот на едно устройство. От неговото закупуване, през поддръжката му по време на употреба до възможността за рециклиране.

След избора на мобилен телефон може да се спрете на една  от опциите за смарт лизинг, както и да се възползвате от безплатна доставка за цялата страна, ако поръчате от yettel.bg.

След като станете собственици на смартфон от Yettel, получавате три години безплатна гаранция, вместо стандартните две. Можете и допълнително да застраховате устройството си с влизащите в Смартфон Вселена услуги - Смартфон протект и  Смартфон протект+*. Първата покрива случайни, умишлени и злонамерени повреди, а втората покрива всичко това, както и загуба и кражба. Ако пък се стигне до инцидент, Yettel е единственият оператор със собствен сервиз, в който екип от специалисти полага възможно най-добрата грижа за устройствата. Етапите на ремонта могат да се следят онлайн от потребителите, които междувременно получават временен смартфон докато техният бъде поправен или заменен.

Повече информация, цени и планове, с които можете да вземете Samsung Galaxy S24 Ultra от Yettel ще откриеш тук. „Смартфон протект+“ е застраховка на мобилно устройство предлагана от застрахователя Chubb European Group SE. „Йеттел България“ ЕАД действа като застрахователен агент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай