Русия срещу Запада: Песков скочи на Вашингтон

По-рано днес страните в ЕС договориха нова помощ за Украйна

Русия срещу Запада: Песков скочи на Вашингтон | StandartNews.com

 

Западът се опитва да демонизира Русия, за да изглежда тя като враг. Това обяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде Ройтерс.

Според прессекретаря на руския президент Владимир Путин Вашингтон полага усилия да прехвърли бремето на помощта за Украйна върху плещите на европейските данъкоплатци.

"Очевидно е, че има продължителни опити от страна на Вашингтон да прехвърли финансовото бреме на подкрепата за киевския режим на плещите на европейските данокъплатци. Ще следим целия процес и съпътстващата го информация. Наясно сме, че Киев продължава да изпитва проблеми, проблеми изпитва и колективният Запад", заяви Песков, цитиран от ТАСС.

Днес страните членки от ЕС постигнаха съгласие на срещата си на върха в Брюксел за отпускане на пакет от помощи за Украйна от бюджета на блока.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
brenson
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи