От щаба на Пакиао се чудят дали Мейуедър ще се появи за мача (ВИДЕО)

От щаба на Пакиао се чудят дали Мейуедър ще се появи за мача (ВИДЕО) | StandartNews.com

Треньорът на Мани Пакиао - Фреди Роуч, изрази съмнения дали Флойд Мейуедър изобщо ще се появи за "Мача на века" в събота. С това чувство са останали от лагера на филипинеца, а от двата щаба продължават със заяждането и проблемите и тази седмица - спорят за ръкавиците на Пакиао, за това как ще са увити ръцете на Флойд, като дори и обръщат внимание на протектора за слабините на опонента на американеца.

"Не знам защо Флойд е толкова тих преди този мач. Чудя се дали въобще ще се появи в събота вечер", заяви Роуч, който седем пъти е обявяван за треньор на годината.

Това стана по време на предпоследната среща очи в очи между двамата боксьори преди да докоснат ръкавици на 2 май.

СНИМКИ - ТУК!

"Речта му е много тиха, унила. Не мисля, че има боксьор, който да се страхува, но не мисля, че Флойд искаше този мач. Той бе принуден да го приеме", каза още треньорът на Пакиао.

"Те протестираха дори за протектора за слабините на Мани. Дойдоха по време на тренировка, провериха го и го одобриха. Дори го белязаха и подписаха, за да са сигурни, че няма да го подменим. Това е най-нормален протектор. Що се отнася до ръкавиците, комисията одобри нашите, но заяви, че техните още не са пристигнали!", каза Роуч.

"Аз ще бъда в съблекалнята на Флойд, за да видя как му увиват ръцете. Мани сам го прав. Понякога хората слагат прекалено много бинт", добави той.

Самият Пакиао се съгласи със своя треньор и призна, че винаги е бил по-навит за осъществяването на двубоя. "За първи път толкова много се вълнувам", каза той.

На въпрос относно твърдението на Мейуедър, че участва само заради парите (двамата ще поделят 300 милиона в събота - бел.пр.), Пакиао обясни: "Животът ми преди бе да живея на улицата, нямах нищо. Трудно е да се повярва, че това момче, за което говорим, вече е познато навсякъде из Филипините и на много места по света. Имам добро предчувствие за този мач. Господ ме благослови с увереност, вяра и щастие, както и с чувството за спокойствие. И да, искам повече от Флойд този мач. За него всичко е бизнес. За мен - да дам на феновете, които си плащат, за да гледат, един страхотен мач. Те го заслужават", каза Мани.

Бащата на Мейуедър пък отговори на закачката на Роуч относно това дали Флойд ще се появи за мача: "Ако искаш да те набият, Флойд е твоят човек."

"Нямам нужда да говоря глупости повече. Вече съм по-мъдър. Мани е страхотен шампион. Той е голям боксьор. Отива в Залата на славата. Но аз ще бъда победител", каза от своя страна Флойд Мейуедър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай