Кубрат Пулев: Проблемът на Чисора е, че съм по-силен от него

Кубрат Пулев: Проблемът на Чисора е, че съм по-силен от него  | StandartNews.com

Кубрат Пулев заяви за boxingnewsonline.net, че все още няма официално потвърждение на двубоя му срещу Дерек Чисора за европейската титла по бокс при свръхтежките. Българинът обаче добави, че с удоволствие би спечелил трофея и би победил британеца.

"Все още нямам потвърждение за двубоя. За мен въпросът не е дали ще се изправя срещу Дерек Чисора, а да спечеля европейска титла отново. Това би бил добър тест преди следващ опит за световна титла. Чисора има слаба техника и не е много бърз в ръцете. В същото време обаче знае как да притисне съперника си като използва силата си. Но проблемът му е, че съм по-силен от него", коментира Кобрата.

За миналия мач с Владимир Кличко, Пулев каза: "Не можеш да победиш световен шампион без необходимата защита. Също така научих, че трябва да остана концентриран и винаги да съм нащрек, а да не бъде прекалено самоуверен, само защото разбивам всички на спарингите."

Кобрата много ме радва заяви пък бъдещият му опонент.

"И аз исках битката да е с Кубрат Пулев. През последната година се бих пет пъти, мачовете бяха леки за мен. Нуждая се от някого, който да ме затвърди отново на сцената при свръхтежките и мисля, че българинът е точно такъв. Страхотен съперник, ще стане чудесен мач и за двете страни", заяви Чисора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай