Кобрата: Андреа е уникален човек

Аз съм виновен, че не успяхме, твърди Пулев

Кобрата: Андреа е уникален човек | StandartNews.com

Профибоксьорът Кубрат Пулев наруши мълчанието и за първи път коментира скандалната си раздяла с Андреа. Фолкпевицата отправи тежки обвинения към бившия си чрез публикации в социалните мрежи през изминалите дни. Наранената Андреа обясни как Пулев системно й изневерявал и я лъгал. 

До този момент боксовата звезда се въздържаше от коментар, но сега проговори в предаването "Важното за теб" с Ники Кънчев. 

"Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме", каза Кубрат Пулев. 

Спортистът призова хората да живеят за мига и да се усмихват и на лошите неща. След като Андреа разказа, че много пъти той я умолявал да му роди деца и да остави кариерата си, Пулев обяви: "Не е въпросът просто да създадем деца, а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш". 

Той отхвърли и упреците на Андреа, че планира политическа кариера. "Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен", категоричен е Пулев. 

Боксьорът обясни, че ходил на протести маскиран, защото не искал да бъде възприеман като рекламно лице. Държал обаче да е един от всички и да изрази гражданската си позиция. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай