Бомба на Мондиала! Лео Меси и Аржентина на колене

Саудитска Арабия направи сензацията на първенството

Бомба на Мондиала! Лео Меси и Аржентина на колене | StandartNews.com

Абсолютен шок на Мондиала в Катар! Поднесе го тимът на Саудитска Арабия, който изненадващо повали с 2:1 един от фаворитите за световната титла Аржентина!

Това прави първенството крайно драматично за Лео Меси и компания. 

Лео Меси откри от дузпа в 11-та минута и всичко вървеше по план за аржентинците.

Меси прати топката във вратата на противника за втори път, но страничният съдия вдигна флага си - засада!

Нов гол на Лаутаро Мартинес!

НЕ! И този гол е отменен. Лаутаро се е намирал в положение на засада. По законите на футбола това означаваше, че Аржентина ще има проблеми.

И така стана!

Нищо ново! Трети отменен гол за Аржентина. Меси изведе Лаутаро, който преодоля вратаря на арабите, но и това попадение беше отменено заради засада.

Саудитска Арабия шокира селекцията на Лионел Скалони! Нападателят на арабите навлезе в наказателното поле и с много премерен удар в далечния ъгъл успя да изравни резултата! Това стана в началото на вторлото порувреме.

В 59-та минута - пъленс обрат!

АЛ ДАУСАРИ! 1:2! Страхотен гол на арабския футболист, който с удар от границата на наказателното поле препарира аржентинския вратар и направи обрата пълен! Какво чудо на терена!

В 84-та минута - Шанс за Меси! Той получи топката на задна греда, но изстрелът му с глава попадна право в ръцете на вратаря.

Дори и при характерните вече за първенството дълги продължения, аржентинците не успяха в хаотичните си опити да стигнат поне до точката.

А в Саудитска Арабия със сигурност в момента са на седмото небе! На Аржентина пък предстоят вече два много сложни мача с Мексико и Полша.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай