Четвъртък,

Студът взе две жертви

От: Стандарт -
A
A
A

Две жертви взе студът в Пловдив. Трупът на клошар бе намерен тази сутрин. Ден по-рано в гората над Брезник бе открита замръзнала жена.

Сигналът за починал мъж в изоставената и необитаема от години бивша Гарнизонна фурна под тепетата е подаден на тел. 112 в 8,15 ч. днес. Трупът е на мъж на 58 години, който според полицията отдавна е водел скитнически начин на живот. Първоначалният оглед на тялото не показал следи от насилие.  

Разпознаването на откритата ден по-рано жена в гората над Брезник все още се бави. Предполага се, че тя е била пациентка на Центъра по психично здраве в града. Оттам два дни по-рано установили, че имат избягала пациентка и я обявили за издирване. Намереният труп на измръзнала жена приличал на описанието на избягалата психично-болна. Тя била много слаба и често била засичана в центъра на Пловдив, облечена в парцаливи дрехи, да проси цигари от минувачите. Тя имала сестра, която също била психично-болна и не можела нито да даде данни на разследващите, нито да разпознае дали намереното тяло е това на близката й роднина.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички