Жена в ареста за кражба на ракия

Жена в ареста за кражба на ракия | StandartNews.com

Благоевград. Жена задигна домашния еликсир на свои комшии, но бе разкрита и заловена от полицията. Полицейски служители на РУП –Разлог в понеделник установили кой е извършил кражба от частен дом в разложкото село Елешница.

От жилище в селището били задигнати 8 литра домашна ракия и сумата от около 60 лева. Разобличена като извършител на посегателството е 46-годишната Л.К. от същото село. Тя е задържана със заповед в ареста до 24 часа. По случая срещу нея е образуван заявителски материал.

Решетки за опиянени шофьори

В същото време двама достатъчно пияни шофьори изкараха по 24 часа в ареста на полицията. Около 23:00 часа в понеделник в гоцеделчевското село Мусомища е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф". Зад волана седял 35-годишният местен жител Б.Б. С дрегер полицаите установили, че кара колата с наличие на 1,24 промила алкохол в издишания въздух. Около 02:55 часа във вторник през нощта на улица "Христо Ботев" пътните полицаи размахали палка „Стоп" пред лек автомобил „Алфа Ромео". С техническо средство е доказано, че 30-годишният шофьор Х.Я. от град Лясковец управлява возилото с наличие на 1,30 промила алкохол в издишания въздух. Нарушителите са задържани със заповед в ареста до 24 часа. По случаите срещу тях са образувани бързи производства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай