ТЕЦ зарадва с подаръци първолаци

ТЕЦ зарадва с подаръци първолаци | StandartNews.com

Стара Загора. ТЕЦ „Ей и ЕС - Гълъбово" подари за първия учебен ден на всеки от 124-те първокласници в община Гълъбово раница с учебни пособия, съобщиха от американската топлоцентрала.

Инициативата се провежда за пета поредна година и е част от програмата на компанията за корпоративна социална отговорност. „За нас бе удоволствие да направим първия учебен ден по-вълнуващ и приятен за децата и по-спокоен за родителите, като им помогнем в подготовката на техните първолаци. Щастливи сме, че имаме възможност да работим съвместно с община Гълъбово и учебните заведения на нейната територия за подобряване качеството на образованието и формиране на бъдещите граждани на глобалния свят - информирани, прогресивни и конкурентноспособни млади хора", споделиха от мениджмънта на централата.

Образованието е основна тема в корпоративната социална програма на ТЕЦ-а. През изминалите бе изграден модерен информационен център в миньорското градче. Тук децата се обучават безплатно, с наети от топлоцентралата учители по рисуване и приложни изкуства, английски език, компютърна грамотност и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай