Родители вкараха в затвора сина си

Родители вкараха в затвора сина си | StandartNews.com

Семейство от мездренското село Зверино се видя в чудо със сина си, който им налагал системен тормоз. Злосторникът е осъждан 18 пъти на лишаване от свобода. Последната му присъда, която преди дни бе потвърдена от съда, е 6 месеца затвор заради заканите и заплахите срещу родителите му.

За пръв път семейството подава жалба в полицията и прокуратурата срещу сина през 2015 г. След съдебно решение наглецът бил изведен от бащината къща. Издали му заповед, с която му забранили да доближава майка си и баща си на по-малко от 40 метра. За няколко месеца семейството си отдъхнало от терора, който бил ежедневие в къщата.

През октомври м.г. синът им се свързал с тях и ги помолил да го приберат отново. Майката и бащата го съжалили, след като им обяснил, че е зле здравословно – пострадал при меле в кръчма. Още на същия ден отново избухнал скандал. Нервите на бащата, който бил заплашен със саморазправа, не издържали и човекът потърсил помощ в полицията.

Пристигналите на място ченгета извели за пореден път сина от къщата в Зверино. Заради тормоза, който налагал на майка си и баща си, Окръжният съд във Враца му наложи 6 месеца затвор, които да изтърпи при строг режим. Магистратите отчетоха факта, че подсъдимият е рецидивист и не бива да му се налага друго наказание освен ефективно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай