Откриха изчезналите рибари на дъното на язовир Мандра

Откриха изчезналите рибари на дъното на язовир Мандра | StandartNews.com

Двамата бургаски рибари, които изчезнаха безследно преди седмица бяха открити на дъното на язовир Мандра край Бургас. 44 годишният Танчо Петков и 15 годишния му син Йорам най-вероятно са се удавили. Причините за смъртта им обаче ще станат ясни, след като приключат аутопсиите. Телата на двамата са били открити от водолази в понеделник. Екипите са намерили първо тийнейджъра, а два часа по-късно и баща му. Телата им са били на дъното на язовира край бреговете до село Димчево, близо до мястото, където бе намерена лодката им.

Бащата и синът изчезнаха мистериозно по време на риболов в езерото Мандра миналата седмица. Те са били видени за последно на 24-ти ноември, когато напуснали дома си в бургаския комплекс "Меден Рудник". Танчо нарамил такъмите и казал на семейството си, че отива за риба. Синът му Йорам тръгнал с него. Роднините им ги обявили за издирване, след като вечерта не се завърнали у дома си.

Униформени започнали да търсят в Мандренското езеро и района около него. Не след дълго открили лодката на Танчо да се полюшва във водата. Тя обаче била празна, а от двамата нямало никаква следа. По случая е образувано разследване. До момента не е ясно какво се е случило с двамата и как са се озовали във на дъното.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай