Марио стана полицай

Героят от Белоградчик направи местните ченгета левскари

Марио стана полицай  | StandartNews.com

Видин. 15-годишният Марио Тихомиров, който на 22 ноември спаси паднало между скалите дете,стана полицай за един ден. Заради него управлението на строгата институция в Белоградчик отвори врати, за да прием на гости 34-те деца от дома за социални грижи “Надежда”, в който Марио живее от 8 години.

Полицаите показаха на малчуганите как се задържат бандити, как се стреля с полицейското оръжие и как се търсят хора със следовото куче Тет. Те облякоха Марио като полицай със защитна жилетка и шлем и се снимаха с него за спомен.

Началникът на управлението главен комисар Слави Славчев дари на Марио футболни топки, спортни обувки и лакомства. Кметът на Белоградчик Борис Николов прибави към подаръците фотоапарат. С модерна зимна шапка, спортен екип, лакомства си тръгна от полицията още героят на скалния град.

Ти показа, че си истински човек, бъди такъв и занапред, пожелаха му полицаите.

Развълнуван, Марио Тихомиров благодари за отношението към него и пожела на полицаите здраве, щастие и много успехи в борбата срещу престъпниците. То ги зарадва и с календари на футболния отбор “Левски”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай