Ловец е прострелян в окото по време на излет

Ловец е прострелян в окото по време на излет  | StandartNews.com

Добрич. Ловец на 54 години от добричкото село Паскалево е бил прострелян по време на ловен излет в окото в землището на друго село - Краище в областта, съобщиха от полицията. Сигналът за инцидента бил подаден в събота по обяд в полицейското управление на Генерал Тошево, като от полицията уточняват, че мъжът е транспортиран за лечение в болница във Варна без опасност за живота.

Преди старта на лова ловците били изпробвани за алкохол, като всички проби били отрицателни, добавят от полицията, където е образувано досъдебно производство. Жители на Паскалево споделиха, че в селото смятат, че пострадалия се казва Георги Панайотов, който преди десетина години се премистил да живее в селото, но останал да членува в старата си ловна дружинка и ходел на излети с тях на територията на община Генерал Тошево.

Хората споделиха още, че пострадалият ловец бил бивш военен, като мълвата в селото носи още, че мъжът се е самонаранил заради запушена цев или пък патрон с двоен заряд. Паскалевци споделят още, че се говори, че освен окото има наранявания по лицето и има опасност ловецът да загуби окото си

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай