Духов оркестър за кампанията на "Стандарт"

Награждаваме младите таланти на Свиленград

Духов оркестър за кампанията на "Стандарт" | StandartNews.com

С невероятното изпълнение на Духовия оркестър „Костадин Манов“ започна току що кампанията "Моят град - 10 причини да остана в Свиленград" на "Стандарт" и общината. Спортната зала стана сцена за откриването на уникалната изложба от 10 фото пана, представящи преобразяването на Свилен град. Те ще бъдат представени от кмета Георги Манолов, домакин на събитието.

Когато искате да разрушавате мостове, спомнете си за Стария мост в Свиленград. Той оцелява вече 500 години, каза при откриването главният редактор на "Стандарт" Славка Бозукова. Тя припомни, че уникалният каменен мост, който е символ на града, е построен през 1529, за да свързва Европа и Азия. Днес той е реновиран и е голямата гордост на Свиленград.

Хората от Свиленград, които с таланта си са повод гордост на цяла България, ще бъдат отличени от спортния министър Красен Кралев, зам.-министъра на културата Румен Димитров, губернатора на област Хасково Станислав Дечев, кмета на Свиленград Георги Манолов, народния представител от ГЕРБ Делян Добрев и началника на Регионална Дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – град Хасково комисар Николай Вълчев

Очаквайте подробности!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай