Дама зад волана прегази пешеходка в Благоевград

Дама зад волана прегази пешеходка в Благоевград | StandartNews.com

Лек автомобил „Сеат Ибиза", шофиран от 40-годишна благоевградчанка, блъсна 73-годишна баба на улица "Симеон Радев". Водачката завила към булевард "Пейо Яворов", като не пропуснала и ударила пенсионерката, пресичаща пътното платно на обозначено за целта място. Вследствие на инцидента е пострадала пешеходката, която е транспортирана в ЦСМП-Благоевград от шофьорката на леката кола.

След извършен медицински преглед пациентката е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград с фрактура на лява ръка и без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачката на автомобила е отрицателна.

Товарен автомобил помете лека кола „Лада" в неделя към 13:50 часа на пътя между селата Долно Драглище и Баня. Камионът „Рено Трафик", шофиран от 39-г. водач от Белица, завил наляво за навлизане в крайпътна територия. Не пропуснал и блъснал изпреварващия го лек автомобил „ВАЗ" с 54-годишен водач от Разлог. В резултат на инцидента шофьорът на леката кола е с фрактура на ребро и разкъсно-контузна рана в областта на главата. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай