Сряда,

Приятели на Блеър: Мърдок се лъже!

От: Failed to load user -
Приятели на Блеър: Мърдок се лъже!
A
A
A

Лондон. Вихреният скандал на Острова около предполагаемата опасна връзка между Тони Блеър и Уенди Денг продължава да набира скорост. Медиите разнищват в детайли развода на 83-годишния медиен магнат Рупърт Мърдок и неговата трета съпруга.

След като беше тиражирано подозрението, че причината за раздялата е бившият британски премиер, лавината от бивалици и небивалици се отприщи на пълни обороти. Според "Ню Йорк дейли нюз" 44-годишната китайка и Блеър са прекарали заедно две нощи - през октомври 2012 г. и през април тази година. Сантименталните срещи са били в имение на Мърдок в Калифорния - без знанието на австралийския милиардер, естествено. Имало е и съвместна нощувка в апартамент на Мърдок в Лос Анджелис, както и рандевута през уикенди в Лондон и Ню Йорк. Твърди се, че магнатът бил шокиран, когато научил какво е ставало в неговите имоти. Тогава поискал обяснение от Уенди, която дала уклончиви отговори. Но обкръжението на Мърдок било наясно с аферата и дало доста детайли около нея.

Мърдок подаде молба за развод през юни след 14 години съвместен живот с мотива, че "връзката е безвъзвратно разбита през последните шест месеца". Неговият биограф Майкъл Уолф тогава не даде подробности за скандала, а само каза пред вестник "Гардиан": "Мисля, че той наистина я обича. Всеки се чуди какво се е объркало."
От миналата сряда Рупърт и Уенди вече официално са разведени. Медийният магнат и китайката имат две дъщери - Грейс и Клоуи. Двойката се ожени през 1999 г, 17 дни след развода на Рупърт с втората му съпруга Анна Мария Торв. Уенди и Рупърт се запознават на парти в Хонконг през 1997 г.

Близки до магната обявиха, че той вече не поддържа никакви контакти с Блеър. Това изглежда странно, като се има предвид, че бившият британски премиер е семеен приятел и кръстник на Грейс. 60-годишният Блеър е женен от 1980 г. за Чери, с която имат четири деца, като последното се роди през 2000 година. Негови приятели сега твърдят: "Всички подобни слухове са несъстоятелни - бълнуване на тъжния старец Рупърт Мърдок".

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички