Първи в света сериал с Депардийо тръгва в Русия

Първи в света сериал с Депардийо тръгва в Русия | StandartNews.com

Москва. Френският актьор Жерар Депардийо, който се отказа от френското си гражданство и от една година е гражданин на Руската федерация, се е снимал в руски комедиен телевизионен сериал, което се случва за първи път в неговата кариера, съобщи днес частната телевизия TNT.

Сериалът тръгва в понеделник, уточнява телевизионният канал. В популярния сред руските младежи сериал "Зайцев+1" французинът се превъплъщава в образа на Жора, баща на главния герой, който страда от раздвояване на личността. В интервю за в. "Комсомолская правда" актьорът обясни, че репликите му са били на френски, които ще бъдат дублирани.

"Но фразите, които непременно трябваше да произнасям на руски, бяха преведени и ми ги показваха изписани на големи табели", сподели Депардийо.

"Ние разбрахме, че никой от руските актьори не е подходящ за тази роля, а Депардийо се оказа съвършеният. Той много обича свободата и авантюрите и както сериалът, така и неговият персонаж, са му много близки", заяви Евгений Никишов, помощник на главния продуцент.

"Снимките на този сериал бяха голямо удоволствие за мен. Чудесно е да чувстваш духа на младите хора. За мен е чест да играя в "Зайцев+1". В Русия се чувствам много добре", подчерта актьорът. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай