Неделя,

Нови сериали започват през есента

От: Failed to load user -
2422
Нови сериали започват през есента
A
A
A

София. Четири нови и пет стари сериала тръгват наесен.

Работата по втората част от историческата сага „Дървото на живота" започна през май. Действието ще се развива години след края на първата част – по време на Първата световна война.

След края на лятото зрителите ще станат свидетели и на новите епизоди на тийнейджърския сериал „Революция Z: Секс, лъжи и музика".

По bTV продължава и сагата „Фамилията". Снимките започнаха през юни.  Във втория сезон Стефан Данаилов ще се опита да влезе във властта. Проблемите в семейството му обаче ще продължат да се задълбочават.

Вече започнаха и кастингите за четвъртия сезон на „Под прикритие". Те ще продължат до септември, като все още не е ясно кога започват снимките.

През есента по БНТ трябва да стартира новият тийнейджърски сериал на братя Чучкови „Ескейп".

По БНТ през есента тръгва и новият сериал на Найо Тицин „Четвърта власт". Медийната драма, за която вече върви реклама, ще разкаже историята на влиятелен български вестник и неговите издатели и ще покаже машинации и тайни сделки между журналисти, политици и бизнесмени.

Нов сериал подготвя и Влади Въргала, който реши да превърне успешната си екшън комедия „Операция Шменти капели" в поредица в ефира на TV7. Режисьорът вече започна снимки в пещерата Проходна край Карлуково, както и в Плана планина. Действието в сериала ще се развива в три епохи и в него ще можем да видим Йосиф Сърчаджиев.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията