Нина Добрев с ново гадже танцьор

Дерек Хю спечели "Еми" за хореография, четири пъти е шампион на "Денсинг старс"

Нина Добрев с ново гадже танцьор | StandartNews.com

Ню Йорк. Нина Добрев най-после си призна, че новото й гадже е Дерек Хю. Българската звезда в Холивуд замени Йън Сомърхолдър с брата на най-добрата си приятелка Джулиан.

Близък до тях източник разкри, че Дерек е поразен от Нина. Той споделил, че не се е чувствал така с момиче от много дълго време.

28-годишният танцьор получи мили думи от новата си приятелка, след като спечели статуетка на наградите "Еми" в неделя. Нина Добрев тогава публикува в своя Instagram серия снимки, придружени с възторжени коментари. "Дерек Хю!!! Награда "Еми". Не мога да опиша в 140 знака колко съм развълнувана и невероятно горда с теб. Заслужаваш го", написа хубавицата на една от тях.

После върху друг кадър - този път на Дерек и сестра му - се изля: "Иска ми се да не снимах в момента, за да празнуваме заедно". Още от средата на септември тя активно агитира своите фенове в Twitter да гласуват за Хю и неговата нова звездна партньорка в 17-ия сезон на Dancing with the Stars - актрисата Амбър Райли, която е в ролята на Мерседес Джоунс в хитовия сериал "Глий". Хореографът е не по-малко известен в САЩ от своята сестра, след като участва в 11 сезона на Dancing with the Stars. Той е и единственият четирикратен шампион в историята на формата - печели с Брук Бърк, Никол Шерцингер, Дженифър Грей и тазгодишната победителка Кели Пиклър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай