Вторник,

Мика лудо влюбена

От: Failed to load user -
3254
Мика лудо влюбена
A
A
A

Мика Стоичкова е на седмото небе заради любовта си с Иво Аръков. Дъщерята на Камата използва всяка възможност, за да демонстрира колко страхотно се чувства от близостта си с младия актьор. Тя пусна в мрежата и първата им обща снимка, доказателство, че са заедно. На нея двамата позират с очила, криещи еуфоричните им погледи.

"С целувки минавам по твоята малка безкрайност, по твоите брегове и реки, по твоите селца и огънят първороден, превърнал се в сладост", написа Иво под дебютния им фотос. Само преди дни Аръков разкри в предаването на Росен Петров "Нека говорят", че Мика е новата му любов.

"Много я обичам. Най-накрая си намерих мястото. Много ми е хубаво и съм щастлив", изповяда се той. Двамата се запознали много случайно и всъщност всичко станало под инициативата на нейна приятелка. През лятото хубавецът имал много работа покрай заведението, което отвори. Когато намерил време да отиде за малко до морето, се запознал с дружката на Мика, при това точно в момента, в който двете момичета си пишели.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията