Мадона се фука с Тимур

Мадона се фука с Тимур | StandartNews.com

Мадона вече се показва без никакво смущение с новото си момче - 26-годишният Тимур Стефънс, с който се запознали покрай нейн арт проект.

Техният романс е озаглавен от медиите "любовно европейско турне", като последната им спирка е Ротердам, откъдето е момъкът. Влюбените гълъбчета прекарали известно време и на луксозна яхта, която някога е била притежание на оперната прима Мария Калас. Собственикът на морското возило, Уилм Пост, бил този, който разконспирирал гаджетата. Те се появили, за да се насладят на самотата и на кетъринга. "Отначало видях блондинка със скъп халат, седи и си говори с младо момче. После се оказа, че това е Мадона. Направих се, че не знам коя е", твърди човекът пред "Дейли мейл". Те обаче се заговорили и Мадж любезно казала, че Ротердам й се вижда много хубав град с уникална архитектура, а също така се поинтересувала и от историята на корабчето.

Новата двойка била забелязана и в японския ресторант "Охо" в града преди дни. Сервитьорката там също не могла да разпознае поп певицата, но щом видяла Тимур, се сетила с кого може да бъде. Тя разказала още, че двамата се държали за ръце и се целували страстно. Но Мадона не се срещнала с майката на Тимур, която живее в града. Жената обаче казала пред пресата, че вярва във връзката на сина си и не намира нищо нередно в това да обичаш някого и да цениш отношенията с него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай