Кейт изнерви медиите

Вестниците съветват херцогинята да прави секс, за да роди по-бързо

Кейт изнерви медиите | StandartNews.com

Лондон. Дългото чакане на кралското бебе и мълчанието на Бъкингамския дворец опъна нервите на британските медии. Първо вестник "Сън" излъга колегите репортери, окупирали болницата "Сейнт Мери", като разигра с актьори фалшиво пристигане на бременната Кейт. През уикенда някои вестници на Острова избегнаха темата, други даваха бабини рецепти за ускоряване на раждането. "Сънди таймс" помества десет рецепти за съкращаване на чакането, сред които: бързо ходене, слизане и качване на стълби, ядене на лютиво къри, секс, надуване на балони с уста - което има двойната заслуга в упражняването на натиск върху коремните мускули и в подготовката за раждането. Изданието съветва също да се скача върху голям гимнастически балон и препоръчва "стимулиране на гърдите", акупунктура, хомеопатия.

Медиите могат и да се молят Кейт вече да роди, но букмейкърите печелят толкова повече, колкото повече се отлага важното събитие. Къщите "Корал" и "Ладброукс" съобщават за печалби от десетки хиляди само от неотгатната досега дата на раждането. "Корал" е усвоила 25 000 лири, а "Ладброукс" - 18 000. Най-много погрешни залози са били, че раждането ще се случи миналата сряда или четвъртък. Най-голямата индивидуална загуба е 1000 лири и е на човек от графство Уилтшър, който твърдял, че знатното отроче ще се появи на бял свят на 17 юли. След като Каръл, майката на Кейт, изрази предположение, че внучето й ще бъде лъв, започна нова вълна от залози, че бебето ще се роди утре, на 23 юли.

Междувременно две двойнички на Кейт печелят доста добре, като я имитират. Габриела Мънроу-Дъглас получава над 1500 долара на изява, на която се превъплъщава в образа на кралската снаха. Сервитьорката Хайди Аган пък призна, че не може да се отърве от интересни предложения за снимки и участия по партита. Тя участва във фотосесия на Алисън Джаксън, известна със снимките си с двойници на известни личности. Джаксън позира гола с изкуствен корем подобно на бременната Деми Мур.

Кейт и Уилям вече чакат свещения момент в апартамента си в двореца Кенсингтън. Бъдещата майка е посетила два пъти педиатричен и гинекологичен физиотерапевт за предродилни съвети. Неин консултант е Кристин Хил, чиито клиентки са Кейт Уинслет и Хелена Бонъм Картър. "Кейт е чудесно момиче. Тя е такава, каквато изглежда", каза пред "Мирър" Хил. Дамата похвали и Уилям, който, според нея, знае какво да прави, когато настъпи моментът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай