Къванч Татлъту отново по bTV

Къванч Татлъту отново по bTV | StandartNews.com

София. Турският секссимвол Къванч Татлъту се завръща на малкия екран у нас. Актьорът, който развълнува дамските сърца с ролите си от сериалите "Перла" и "Забраненият плод", изгрява в новата хитова поредица "Север, Юг". Тя стартира на 14 януари в ефира на bTV. Къванч пак е в праймтайма - 20 часа.

Тв сагата "Север, Юг" тръгна в южната ни съседка през 2011 г. и жъне огромен успех. Разказва за битката за оцеляване в живота, която водят двама братя - Кузей и Гюней. Имената означават съответно север и юг на турски. Те са поели по различни пътища, но единственото нещо, което ги обединява, е любовта им към Джемре - момичето, в което и двамата са влюбени.

Къванч е в ролята на Кузей - смел, непокорен и спонтанен мъж, който не понася несправедливостта. Един от пороците му е, че трудно контролира гнева си и често оставя юмруците да говорят вместо него. Заради всичко това още от малък често има проблеми. Най-голямата мечта на Кузей е да стане офицер и затова иска да учи във военна академия.

Брат му Гюней, изигран от Буура Гюлсой, е негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, обмисля всичко и се представя отлично в училище. Гюней работи усилено, за да може да напусне ограничения свят на баща си.
Събитието, което унищожава живота на двамата братя, е идването на Джемре (Йойкю Карайел) в квартала им.

Първоначално тримата стават близки приятели и прекарват по-голямата част от времето си заедно. Ден преди Гюней да се яви на изпит за университета, Кузей се е подготвил да признае на Джемре за любовта си към нея. Но тогава той разбира, че тя вече е направила своя избор - да бъде с брат му. Развоят на събитията в онази нощ остава в тайна. След случилото се Кузей влиза в затвора, а Гюней е приет в университета.

Четири години по-късно Кузей е освободен, а със завръщането му у дома всичко се променя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай