Гришо vs. Кубрат за ерген N1

Класация търси мачовци на годината

Гришо vs. Кубрат за ерген N1 | StandartNews.com

София. Кой е най-личният ерген в родината е новата класация, която плъзна из фейсбук. Допитването търси свободните мъже в различни категории - шоубизнес, спорт, бизнес и политика. В надпреварата всеки може да подкрепи своят фаворит, като има право да гласува само веднъж във всяка една от четирите категории. Сред номинираните са Григор Димитров, Слави Трифонов, Кубрат Пулев, Орлин Павлов, Владимир Карамазов, Юксел Кадриев, Криско, Иво Аръков, Румънеца, Калин Врачански, Дидо от D2, Виктор Калев, Дичо, Део, Деян Донков, Матей Казийски. Емил Кошлуков и Кристиан Кръстев, министър на транспорта в служебното правителство от лятото, са от политическия спектър.

Гласуването за избор на "Ерген на годината 2013" ще продължи шест месеца, а кои са победителите ще бъде обявено в началото на април на бляскава церемония.

Идеолозите на инициативата svetsko.bg твърдят, че са подбрали ергените с общи критерии. Сред тях са: мъжете да не са обвързани, да са в устата на хората и наоколо им да пърхат красиви жени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай