Даяна искала снаха като Кейт

Даяна искала снаха като Кейт   | StandartNews.com

Лондон. Принцеса Даяна много би харесала Кейт Мидълтън и би одобрила брака й със сина й Уилям, заяви нейната близка приятелка Лана Маркс.

"Тя би била много впечатлена от Кейт, защото искаше момчето й да се обвърже със земно момиче от народа. Кейт е абсолютно всичко, което Даяна би искала да бъде нейната снаха. Тя дори казваше, че избраницата на Уилям ще е с тъмна коса. Много държеше на девойка от здраво и стабилно семейство, така че Уилям да се радва на нормален живот. Даяна искаше кралица от народа и за народа", заяви през американското списание Glob Маркс, която е дизайнерка.

Наскоро се появиха слухове за появата на таен запис, в който покойната принцеса се обръща към сина си Уилям и бъдещата си снаха. Даяна се страхувала за живота си и се притеснявала, че няма да е жива, за да даде напътствия на по-големия си син.

"Цени децата си. Кажи им, че ще ги обичам и ще бдя над тях", казвала Даяна в тайния запис. "Познавам я, познавам начина, по който говори. Знам, че това биха били точните думи, които тя би използвала", коментира записа Лана. Появата на лентата отново възроди съмненията, че Даяна е била убита в Париж през 1997 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай