Петък,

Четири хубавици вдигнаха тестостерона

От: Failed to load user -
3020
Четири хубавици вдигнаха тестостерона
A
A
A

Изкусителната Елена Бончева, която разбуни седмицата и държавата заради работата си в НЕК в комбинация с плейбой снимки, си взе отпуска. Съвсем нормално - Бончева беше разпъната на обичайния кръст между похвали и укори, на който попада всяка хубавица, дръзнала да покаже тяло. Има още дами в сходна с нейната ситуация - тяхната кариера предполага евентуален ценз и дрескод, който според мнозина не приляга на идеята за еротичните кадри. Ето кои са сексскандалите и техните причинителки, които разбуниха духовете.

Лила лъсна по прашки

Преди шест години Лила Георгиева, която работеше във Външно министерство, едновременно зарадва и шокира с полуголи снимки, достойни за корицата на мъжки списания. Хубавата Лила пусна на личния си сайт www.liliangel.com фотоси по бельо и веднага предизвика медиен скандал.

"Това са арт фотографии и не смятам, че са в разрез с длъжността ми", заяви тогава ефектната дама. Снимките й обаче бяха повече от предизвикателни - по розови прашки, захапала изкусително пръстче. Младата експертка беше посочила, че владее шест езика - английски, руски, френски, португалски, испански и италиански. След скандала дипломатката блокира сайта си, въпреки че беше късно - снимките й бяха наводнили интернет, а пък прякорът Прашката някак неотменимо влезе в употреба.

В крайна сметка голите фотоси не попречиха на кариерата на Лила и тя стана консул на българите в Чикаго. Назначението й бе посрещнато на нож, но Георгиева, по думите на емигрантите, в крайна сметка си вършела професионално работата. Действително Лила демонстрира добър интелект, когато трябваше да се защити от нападките, че е прекалено зелена за поста. "Младостта е условно понятие и не винаги е пряко отражение на физическите години. Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения, основани на рационалността", написа тогава дипломатката.

Зинаида втрещи ученици и родители

Съблазнителната преподавателка в Югозападния университет в Благоевград Зинаида Стоилова лъсна по бански в профила си в социалната мрежа по зимно време - в началото на януари тази година. Тя стана сензация, тъй като наблюдателните студенти не пропуснаха да раздухат удивлението от формите на наставницата си. Тогава с усмивка във Фейсбук коментираха, че ако всички асистентки в университета бяха такива, всички щяха да ходят с желание на лекции, а не да се скатават. Студентите съвсем вдигнаха престижа й, като заявиха, че освен всичко е и чудесна преподавателка. Има прекрасно семейство, малко детенце и е порядъчна и изключително свястна жена, твърдят близките й. Стоилова е докторант, от няколко години преподава икономически теории и икономически анализ в катедра "Мениджмънт и маркетинг".

Малта е сексбомбата на НАП

Администрацията на НАП в Бургас може да се похвали с феноменална мацка в редиците си. Това е суперкрасавицата Малта Пандева, чиито форми изгряха в "Плейбой" и "Максим". Буйните й къдрици пък са напълно неустоими за всеки мъж и определено могат да насърчат събирането на данъците. Пандева беше забелязана от участието и в "Мис България" през 2006-а, когато с короната се окичи Славена Вътова. В НАП красавицата работи като младши инспектор в отдел "Оперативни проверки". Тоест, проверява за касови бележки заведения, магазини и складове. Малка подробност от пейзажа е, че майка й Ваня Пандева е началник-отдел "Човешки ресурси" пак в НАП, но това е един от случаите, в които човек трудно издребнява.

Мария беше пионер

Пищната Мария Велкова, която всички помним от секси походката на ринга на "Сблъсък", лъсна превъзходно полугола на няколко пъти по списанията. Велкова работеше в екоминистерството в същите години, в които показваше щедро форми по телевизията и еротичните издания. После Мария премина в друга държавна институция - фонд "Земеделие".

"За щастие или нещастие не съм се появявала в "пълния си блясък" чисто гола по списанията, но снимките ми са правили проблем", сподели Велкова.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички