Четири хубавици вдигнаха тестостерона

Четири хубавици вдигнаха тестостерона  | StandartNews.com

Изкусителната Елена Бончева, която разбуни седмицата и държавата заради работата си в НЕК в комбинация с плейбой снимки, си взе отпуска. Съвсем нормално - Бончева беше разпъната на обичайния кръст между похвали и укори, на който попада всяка хубавица, дръзнала да покаже тяло. Има още дами в сходна с нейната ситуация - тяхната кариера предполага евентуален ценз и дрескод, който според мнозина не приляга на идеята за еротичните кадри. Ето кои са сексскандалите и техните причинителки, които разбуниха духовете.

Лила лъсна по прашки

Преди шест години Лила Георгиева, която работеше във Външно министерство, едновременно зарадва и шокира с полуголи снимки, достойни за корицата на мъжки списания. Хубавата Лила пусна на личния си сайт www.liliangel.com фотоси по бельо и веднага предизвика медиен скандал.

"Това са арт фотографии и не смятам, че са в разрез с длъжността ми", заяви тогава ефектната дама. Снимките й обаче бяха повече от предизвикателни - по розови прашки, захапала изкусително пръстче. Младата експертка беше посочила, че владее шест езика - английски, руски, френски, португалски, испански и италиански. След скандала дипломатката блокира сайта си, въпреки че беше късно - снимките й бяха наводнили интернет, а пък прякорът Прашката някак неотменимо влезе в употреба.

В крайна сметка голите фотоси не попречиха на кариерата на Лила и тя стана консул на българите в Чикаго. Назначението й бе посрещнато на нож, но Георгиева, по думите на емигрантите, в крайна сметка си вършела професионално работата. Действително Лила демонстрира добър интелект, когато трябваше да се защити от нападките, че е прекалено зелена за поста. "Младостта е условно понятие и не винаги е пряко отражение на физическите години. Човек трябва да запази качествата на младостта, за да се учи и развива бързо, в същото време да се придържа към разумността на 30-те години, в които и аз навлизам, като взима решения, основани на рационалността", написа тогава дипломатката.

Зинаида втрещи ученици и родители

Съблазнителната преподавателка в Югозападния университет в Благоевград Зинаида Стоилова лъсна по бански в профила си в социалната мрежа по зимно време - в началото на януари тази година. Тя стана сензация, тъй като наблюдателните студенти не пропуснаха да раздухат удивлението от формите на наставницата си. Тогава с усмивка във Фейсбук коментираха, че ако всички асистентки в университета бяха такива, всички щяха да ходят с желание на лекции, а не да се скатават. Студентите съвсем вдигнаха престижа й, като заявиха, че освен всичко е и чудесна преподавателка. Има прекрасно семейство, малко детенце и е порядъчна и изключително свястна жена, твърдят близките й. Стоилова е докторант, от няколко години преподава икономически теории и икономически анализ в катедра "Мениджмънт и маркетинг".

Малта е сексбомбата на НАП

Администрацията на НАП в Бургас може да се похвали с феноменална мацка в редиците си. Това е суперкрасавицата Малта Пандева, чиито форми изгряха в "Плейбой" и "Максим". Буйните й къдрици пък са напълно неустоими за всеки мъж и определено могат да насърчат събирането на данъците. Пандева беше забелязана от участието и в "Мис България" през 2006-а, когато с короната се окичи Славена Вътова. В НАП красавицата работи като младши инспектор в отдел "Оперативни проверки". Тоест, проверява за касови бележки заведения, магазини и складове. Малка подробност от пейзажа е, че майка й Ваня Пандева е началник-отдел "Човешки ресурси" пак в НАП, но това е един от случаите, в които човек трудно издребнява.

Мария беше пионер

Пищната Мария Велкова, която всички помним от секси походката на ринга на "Сблъсък", лъсна превъзходно полугола на няколко пъти по списанията. Велкова работеше в екоминистерството в същите години, в които показваше щедро форми по телевизията и еротичните издания. После Мария премина в друга държавна институция - фонд "Земеделие".

"За щастие или нещастие не съм се появявала в "пълния си блясък" чисто гола по списанията, но снимките ми са правили проблем", сподели Велкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай