Събота,

Алисия и Ники: Скъсахме!

От: Failed to load user -
2602
Алисия и Ники: Скъсахме!
A
A
A

Алисия и половинката й Ники Михайлов официално обявиха решението си да скъсат и обявиха с отворено писмо, че се разделят.

"Уважаеми журналисти, през последните повече от две години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение - да се разделим. И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия", написаха в писмото фолк певицата и вратарят.

Михайлов веднага намери заместница на Алисия - Звезделина Иванова, модел на България за 2005 година. Клюкарите твърдят, че тя е причината и за раздялата между фолкаджийката Магда и бизнесмена Красьо Черния. Звезделина обаче изтрила и двата си профила в социалната мрежа Фейсбук, след като се разчуло, че забърсала футболиста.

За Алисия и Ники дълго се смяташе, че се правят на двойка, за да дразнят бившите си половинки Николета Лозанова и Валери Божинов.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията