Казийски стана жертва на хакери

Казийски стана жертва на хакери | StandartNews.com

От "Перуджа" се извиняват на българския волейболист

Евентуалният трансфер на Матей Казийски във вицешампиона на Италия "Перуджа" се оказа злонамерена шега. Късно в понеделник вечерта на личния профил на маркетинг директорa на клуба Маурицио Сенси, който е дясната ръка на президента Джино Сирчи, във Фейсбук се появи съобщение, че предстои да бъде подписан договор с българския волейболист.

Новината първоначално се появи в най-големия волейболен уебсайт на Апенините volleyball.it, а после плъзна в България, Русия и ОАЕ. Тя обаче не била вярна и се наложи Сенси да се извини официално.

"За съжаление телефонът ми е попаднал в неподходящи ръце и се оказах жертва на шега, в този случай на грозна. Разбира се, това, което се появи в моя профил във Фейсбук, не е написано от мен и не е вярно. Много съжалявам за генерирания шум. Заради тази моя наивност се извинявам на първо място и преди всичко на клуба и, разбира се, на самия играч", заяви в съобщение на сайта на "Перуджа" Сенси.

Засега Казийски остава без отбор, след като едногодишният му договор с турския "Халбанк" изтече. Матей най-вероятно отново ще изчака своя ментор Радостин Стойчев да си намери тим и по традиция ще го последва.

Тази година за пръв път в България се въвежда системата видео-чалъндж на волейболни мачове. Това ще се случи на предстоящите двубои от Световната лига във Варна и София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай