Гришо за първенството в Австралия: Всичко може да се случи

Гришо за първенството в Австралия: Всичко може да се случи | StandartNews.com

Канбера. "Сезонът тъкмо започва. Стартира Откритото първенство на Австралия и всичко може да се случи. Това е добър начин за старт на годината.Това каза първата ни ракета Григор Димитров.

"Надявам се, че всичко ще протече позитивно. Свърших много работа през паузата. Няма нещо специално, което да отбележа, защото 2014-а бе чудесна за мен", подчерта той.

"Очевидно знаехме какво работи добре и върху какво трябва да наблегнем. Това беше едно от нещата, които чувствахме, че е добро. В същото време работих здраво преди сезона, както на корта, така и извън него. Никога не съм искал да си поставям твърде много задачи, само за да мога да си кажа ОК. Трябва да работя върху това и това. Колкото по-опростен е процесът, толкова по-добре. Трябва да знаеш какво искаш", каза Димитров.

Григор Димитров си припомни и участието си в турнира миналата година, когато достигна до четвъртфиналите. Той беше спрян от Рафаел Надал.

„Отне ми време да се съвзема, особено след като пропуснах сетпойнт в третия сет и ударът не влезе за сантиметри. Със сигурност, това не се забравя, но мисля, че извлякох позитиви от цялата работа. Приех загубата като победа, въпреки че не беше така. Това ми даде добър старт. В края на краищата, мисля, че се представих на високо ниво през цялата година", каза Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай