Кирилов: Работата на Станишев и Шулц ще е от полза

Кирилов: Работата на Станишев и Шулц ще е от полза | StandartNews.com

Шумен. Съвместната работа на общия кандидат за президент на ЕК Мартин Шулц с лидера на БСП и ПЕС Сергей Станишев би донесла на България едно по-добро бъдеще. Това заяви Eвгени Кирилов, кандидат за евродепутат от КБ, който официално даде старт на предизборната кампания на КБ в Шумен.

Той призова за пълна мобилизация членовете на партията, защото „всеки глас е важен" и припомни, че за първи път, давайки своя вот, жителите на Стария континент ще могат да изберат председателя на Европейската комисия, който ще бъде излъчен от спечелилата партия.

Евгени Кирилов пожела успех на кампанията, а в знак на уважение и благодарност симпатизанти на БСП Шумен му подариха „Енциклопедия на Шуменска област".

На откриването присъстваха още народният представител от ПГ на КБ Иван Иванов, областният и общински председател на БСП в Шумен Тодор Тодоров, лидерът на младежкото обединение Анатоли Стоянов, кметът на Шумен Красимир Костов, членове на общинските структури от областта и представители на коалиционните партньори на БСП.
„Можем да кажем, че БСП е единствената партия, която работи за хората от Шумен, от Лудогорието, от Герловото, за населението в цялата област", каза Тодор Тодоров и допълни, че в област Шумен има изградени щабове, които ще водят силна, амбициозна и мотивирана кампания „За! Справедлива България и Социална Европа".

„Спряхме разпада на икономиката и заздравяваме раните, нанесени от ГЕРБ", коментира още Тодоров и припомни някои аспекти от работата на депутатите от Коалиция за България за Шумен, а именно: ремонта на пътя Шумен-Върбица, изграждането на пречиствателна станция за питейни води, укрепване на свлачището Шумен – Дивдядово, както и откриването на Колежа за обучение на медицински сестри в белодробната болница за предстоящата учебна година 2014-2015г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай