Бареков: В опосканата ни държава има пари

Бареков: В опосканата ни държава има пари | StandartNews.com

Велико Търново. Ние защитаваме дневния ред на българския народ. Той предвижда безплатно здравеопазване за майките, децата и пенсионерите. В опосканата ни държава има пари, но те се крадат от политиците. Това е дневният ред на обществото, а не този на парламента, за разлика от 240 тунеядци в парламента, които вземат по 5 хил. лв. заплата, а нищо не правят. Това каза лидерът на ББЦ Николай Бареков пред над 1000 търновци.

"Те не могат да се съберат, за да има кворум и да приемат закона за МВР, да увеличат на хората заплатите, не могат да приемат промените в ГПК, който да сложи край на своеволията им, не могат и да приемат закона за "Чисти ръце". Сега са тръгнали да правят вот на недоверие – какъв вот, нали затова са изборите, хората като не ги изберат, да си ходят",
коментира Бареков.

"Ако знаете как чакам 25 май, понеже съм ходил в казарма, за разлика от някои други, чакам, както войник чака "Уво", само че "Уво-то" ще е за едни други хора. И дано този път да не пипат бюлетините, както го направиха миналата година, защото аз ще бдя и при първата нередност ще реагирам така, че чак в Брюксел ще ме чуят", закани се Бареков.

Гласувайки за нас, гласувате за ново българско правителство с нов министър-председател в мое лице, каза Бареков. Нашият план е - с номер 28 в бюлетината за нашата конница, и да препускаме, каза Бареков, а пълната зала във Великотърновския театър му отвърна с възгласи "Победа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай