Гришо влиза в учебниците (ВИДЕО)

Гришо влиза в учебниците (ВИДЕО) | StandartNews.com

Най-успешният български тенисист ще влезе в учебниците. Григор Димитров, който е пример за много спортуващи ученици, ще бъде изучаван в по предмета "Човекът и обществото". Там ще има и други интересни истории за нелекия път и на други наши известни личности, съобщава Нова тв.

Райна Кабаиванска, Васко Василев и Веско Ешкенази, са само част от имената на наши сънародници, прославили страната и намерили място сред новите текстове, подготвящи се за учебника.

Включването на успели българи в учебната програма съвсем не е новост, обясняват издателите на учебника. По-рано децата са се запознали със спортистите Стефка Костадинова, Христо Стоичков, Весела Лечева.

Успехите на известните българи трябва да влязат в учебниците, с което да се възпитават учениците на национална гордост и родолюбие, смятат редакторите на учебниците и много учители.

Стандарт Нюз припомня, че вчера контузия изхвърли Григор Димитров от турнира във Вашингтон. По-рано хасковлията обяви, че слага край на връзката си с Мария Шарапова и й пожела успех. Сега той търси нови хоризонти в кариерата и любовта.

Вижте видеото на Нова тв:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай