Веселин Маринов отърва боя! Защо вбеси хората

Естрадният корифей се забърка в скандал

Веселин Маринов отърва боя! Защо вбеси хората | StandartNews.com

Известнит ни естраден певец Веселин Маринов се забърка в инцидент!

Той се е отървал на косъм от масов бой се е отървал преди дни. Трубадурът от Полски Тръмбеш щял да бъде нападнат от тумба бесни шофьори на пъпа на София, защото предизвикал задръстване в столичния квартал "Лозенец".

Певецът решил да снима най-новия си клип насред улица "Бигла" в елитния квартал, докато трафикът там е в пика си. Екипът му и камерите се струпали на тротоара, а Веско започнал да извива глас и да прави характерните си хореографии и движения насред пътното платно. Снимачният процес стопирал преминаването на автомобили от двете страни на платното.


Шофьорите проявили няколко минути търпение, но след като се образували две колони, бързащите столичани започнали да натискат клаксоните си до дупка и да ръсят псувни и обиди от прозорците на колите  по адрес на естрадната звезда. Свидетели на куриозната случка издават, че летели и заплахи за физически посегателства. Маринов обаче бил до толкова погълнат от снимачния процес, че се наложило режисьорите да започнат да му ръкомахат, за да го приберат от пътното платно и да го спасят от набиращата сили агресия срещу него.

Вероятно изпълнителят на "Горчиво вино" не е уведомил съответните общински органи, че има намерения да снима клип на въпросната улица в квартал "Лозенец", за да бъде отклонено движението от там, я тя - затворена. Може да е  спестил този ход, за да не заплати такса, и е решил да мине по-тънко, коментират негови колеги. Няколко седмици по-рано той снимал и друг клип за новия си албум с шлагери на центъра в родния си град Полски Тръмбеш, пише "Ретро".

Там обаче се вихрил край шадраваните на площада и останал в безопасност. Находчивият Маринов от години има навик да ползва безплатни терени за снимките на видеоклиповете си, за да пести от солени бюджети, обсъждат още колеги на Веско.

По време на пандемията той беше закъсал сериозно финансово и беше пред фалит, тъй като цялата му техника била на кредит. Наложи се дори да уволни балета си, който го придружаваше на сцената години наред. Това лято обаче концертната му дейност възкръсна и той направи поредно национално турне, от което припечелил добре и си стъпил финансово на краката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петров
преди 5 месеца

Хайде претоплена манджа колко пъти ще публикувате тази случка.

Откажи