Съсипаха Хари и Меган, уникална пародия (СНИМКИ)

Херцозите на Съсекс продължават да са най-спорните членове на кралското семейство

Съсипаха Хари и Меган, уникална пародия (СНИМКИ) | StandartNews.com

Принц Хари и съпругата му продължават да са най-спорните членове на кралското семейство. Все още не е ясно дали те ще присъстват на коронацията на Чарлз и Камила на 6 май. Хари все така очаква извинения от Бъкингамския дворец, докато пък във Великобритания много хора са му бесни заради "разкритията", които прави в автобиографията си.

Съвсем закономерно на този фон Хари и Меган стават герои от анимационния пародиен сериал "Саут Парк". Преди седмица излезе нов епизод, озаглавен The Worldwide Privacy Tour ("Световно турне за право на личен живот"), в който основните действащи лица много напомнят херцозите на Съсекс.

В епизода принцът на Канада и съпругата му решават да се преместят в малко градче в Колорадо. Анимационните герои, които визуално много напомнят Хари и Меган, обикалят света с табели "искаме си личния живот" и "не ни гледайте".

От списание People са потърсили представители на херцозите, за да видят дали те имат намерение да предприемат съдебни действие срещу създателите на "Саут Парк". "Това са пълни глупости - безпочвени и глупави слухове", е отговорът им, пише Lifestyle.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай