Изненада! Това ли е новият панелист на Гала

Задават ли се рокади в "На кафе"

Изненада! Това ли е новият панелист на Гала | StandartNews.com

Първият Ерген на Би Ти Ви – Виктор Стоянов, окончателно се раздели с надеждата да грее в bTV и занапред. Бившият гребец обаче се натиска да го вземе конкуренцията. Целта е да бъде панелист при Гала. Нищо чудно от есента да го гледаме в „На кафе” по Нова телевизия. Виктор Стоянов, който доскоро не се показваше никъде другаде освен по Би Ти Ви, миналата седмица направи цели две гостувания в „На кафе”. Това е знак, че Ергенът се пробва за постоянно присъствие при Гала от новия тв сезон. Още преди месеци водещата се изпусна с ефир и издаде, че панелът й най-вероятно ще се смени от септември. Дори и част от актуалните коментатори да останат на работа, поне половината се очаква да освободят местата си. Виктор явно се надява да е един от новите панелисти.

Говори се, че в Би Ти Ви вратите за него били окончателно затворени. Веднага след финала на първия сезон на „Ергенът”, в който беше главно действащо лице, там го пробваха с рубрики в две предавания – „Шоуто на Николаос Цитиридис” и „Преди обед”. И двете обаче бяха неуспешни. Проблемът не беше във Виктор, а в самите рубрики, които бяха скучни по самия си замисъл. Интересът към първия Ерген в републиката продължава да е голям и той все още търси мястото на екрана. В Нова са решили да му дадат шанс.

Миналата седмица той бе поканен в „На кафе” два пъти. Първо даде кратко интервю на запис, което бе обсъдено от все още актуалните панелисти. Виктор обяви, че любовта заема основно място в живота му, че обича да пее, да рисува и да си кара мотора, а през зимата негова голяма страст бил сноубордът. Гала откровено каза в ефир, че гребецът е „много симпатично момче”. 4 дни след тази похвала той беше гост в студиото й, а тя го представи на зрителите като „красив, умен и галантен”. След това няколко пъти подчерта, че е страхотен джентълмен, припомня "Уикенд".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай